| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
rayn
|
Postitatud: 12. Märts (E), 2007, 21:18 Teema: head nõu paluks |
|
|
loodan siit targemate ja kogenumate astronoomia huviliste käest soovitusi,plaan siis soetada endale ka lõpuks teleskoop aga valik on päris raske, millise firma oma see just kõige parem oleks, teleskoobi hind võiks jääda sinna 10000 krooni kanti,soov oleks siis näha veidike rohkem kui ainult kuud.mis lisasid veel juurde muretsema peab või on kõik vajalik kaasas ja kas neid teleskoope oma silmaga näha ka kusagil on võimalik.
tänan vastuste ja soovituste eest juba ette
rain |
|
| Tagasi üles |
|
 |
allan
|
Postitatud: 15. Märts (N), 2007, 18:54 Teema: head nõu paluks |
|
|
Raske midagi konkreetset soovitada. Kui mina oleksin sama valiku ees, siis ilmselt:-
a) Meade 10" Lightbridge Dobson
b) TAL 100 RS(M)
Meadele võiks mõned okulaarid kohe juurde tellida. Edu valiku tegemisel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rayn
|
Postitatud: 20. Märts (T), 2007, 20:10 Teema: |
|
|
tänan vastamast aga uurin asja veel ja otsustamisega ei kiirusta,kui kellelgi on oma kogemustest midagi lisada siis on see ainult teretulnud,või on keegi nii vastutulelik ja näitaks oma isiklikku teleskoopi ja millist varustust sinna veel juurde peaks muretsema,tuleks hea meelega kaema!
tervitades,
Rain |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Neal
|
Postitatud: 22. Okt (E), 2007, 19:57 Teema: |
|
|
Kuna tahaksid kuud vaadata, siis soovin osta ka odava Kuufiltri (teleskoop.com - otsingumootor - kood - Fmoon)
Kood Fmoon
Kuufilter okulaarile.
Täiskuu on liiga hele, et sellele ilma filtrita otsa vaadata, sest ere valgus lamendab kõik detailid.
Kuu vaatlusel kasuta ikka kuufiltrit!
Hind 190.00
| Tagasi üles |
|
 |
rayn
|
Postitatud: 05. Nov (E), 2007, 20:48 Teema: |
|
|
| tänan soovituse eest,kuigi pole veel teleskoopi ära ostnud,ise olen ka muidu viimsist,suvi on maja juurdeehituse märgi all läinud ja teleskoobi ost lükkus edasi,kas endal olemas midagi? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rayn
|
Postitatud: 05. Nov (E), 2007, 20:52 Teema: |
|
|
| [quote="rayn"]tänan soovituse eest,kuigi pole veel teleskoopi ära ostnud,ise olen ka muidu viimsist,suvi on maja juurdeehituse märgi all läinud ja teleskoobi ost lükkus edasi,kas endal olemas midagi millega taevast jälgida? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Neal
|
Postitatud: 15. Nov (N), 2007, 20:15 Teema: |
|
|
Ei... aga mina tahaks osta TAL-100RSM... see on algatuseks hea... pärast poole võtaks vb ka TAL-200K. Aga ma loodan, et saan Jõuludeks teleskoobi... _________________ Arvatavasti kõige noorem astronoomiahuviline. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|